Trainingsschema's

Drempel verlaagde tarieven

Gepersonaliseerd weekschema

Onbeperkte contact

Goed opgeleide en ervaren trainers

Vrijblijvende intake en testen

De trainingsbegeleiding van Mijn Sport Avontuur is geboren uit ons plezier in de sport en de passie om dat gevoel met iedereen te willen delen. Elke persoon is uniek en heeft een andere privésituatie. Daarom bieden we persoonlijke schema’s in plaats van standaard schema’s, maar wel met een grote mate van vrijheid en eigen inbreng in het inplannen van de trainingen.

We ondersteunen iedereen die zichzelf een sportdoel stelt, hoe klein of groot deze ook mag zijn. Om de trainingen zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op alle andere factoren in je leven, krijg je onbeperkt toegang tot onze kennis via Whatsapp en Skype. Met onze jarenlange ervaring in de training voor complexe evenementen en expedities gaan we samen met jou ‘out-of-the-box’ denken om je trainingen optimaal te combineren met je privéleven. We vinden dat Trainingsschema’s ook voor de meer recreatieve sporter beschikbaar moet zijn en daarom hanteren we drempelverlagende tarieven voor onze persoonlijke schema’s.

Mijn Sport Avontuur maakt trainingsschema’s voor sporters om hen te helpen in het fysiek behalen van hun doel(en). Wij richten ons met onze schema’s in eerste instantie op sporters die een grensverleggend doel kiezen in plaats van het verbeteren van hun prestatie op bekend terrein. Hiermee bedoelen we dat het gaat om iets wat je een beetje spannend vind omdat het de eerste keer is of na het inschrijven/maken van het plan voelt als ‘oeps wat heb ik nou gedaan/bedacht’. Wij zijn van nature zulke mensen en hebben ervaren dat het moeilijk is om goede begeleiding te vinden in het avontuur dat je op zo’n moment voor jezelf aangaat.

Wat we ook hebben gemist is een laagdrempelige manier om uit te vinden hoe het is om op een schema te trainen en die trainingen dan in te passen in je leven. Daar hebben we uiteindelijk heel veel methoden voor bedacht en uitgetest, die misschien niet altijd even voor de hand liggend zijn. Die delen we natuurlijk graag met je in de zoektocht naar hoe je efficiënt kan trainen en toch tijd overhoudt voor gezin, werk en een sociaal leven. De begeleiding bij onze trainingsschema’s gaat dus verder dan alleen het schema.
We zijn graag onderdeel van jouw reis naar je doel. We vinden persoonlijk contact, adviezen over alles wat je maar wilt weten en je dingen uitleggen en zelf nieuwe dingen leren van jouw feedback net zo belangrijk. Hoe meer je ons betrekt bij jouw doel, hoe meer we van elkáár kunnen leren.

Dat we het laagdrempelig willen houden betekent ook dat we geen hoofdprijs vragen voor deze module. We vinden het belangrijk dat iedereen dit zijn grenzen wil verleggen, daar via deze weg een handje hulp bij kan zoeken. Daarom kiezen we ook voor maandelijkse betalingen. Je betaalt vooraf voor je schema de maand erna, en als het om wat voor reden dan ook even niet past om op schema te trainen, dan meld je dit bij ons en stop je direct met betalen.

Als het bovenstaande je bevalt en je meldt je aan, dan volgt er altijd eerst een intake gesprek (Skype / Facetime / Whatsapp) zodat we het allemaal nog eens goed kunnen uitleggen. Tijdens het gesprek maken we kennis en leggen we uit wat de volgende stappen zijn. Na een inspanningstest die je zelf kan uitvoeren, bespreken we de resultaten met je en starten we met een vrijblijvend proefschema van twee weken. Het aantal deelnemers voor alleen deze basismodule is beperkt, wil je je aanmelden of wil je eerst nog wat meer informatie? Stel dan hier je vraag!

Is deze module niet wat je zoekt en ben je juist op zoek naar specifieke begeleiding om je prestaties te verbeteren en/of te professionaliseren? Kijk dan eens bij HRV training of mental coaching.

  • Bedankt voor een jaar vol bijzondere herinneringen en talloze mooie (sport)momenten. Door jullie vertrouwen in mij kreeg ik vertrouwen in mezelf, en dankzij jullie hulp en adviezen heb ik meer bereikt dan ik ooit had durven dromen! :)
  • Echt zooooo bedankt zonder jullie was het niet gelukt