Lezingen

Geboren als en opgeleid tot wetenschappers zijn wij al ons hele leven op zoek naar antwoorden op vragen, streven we continu naar verbetering en denken we na over de beste manier om iets te doen. Hierdoor hebben we in het afgelopen decennium een hele berg aan kennis en ervaring opgedaan in een variëteit aan gebieden gerelateerd aan de sport.

Met deze instelling hebben we vele succesmomenten mogen beleven, zoals:

Deelname aan het WK triathlon op Hawaii en meervoudige kwalificatie hiervoor.

Winst en parcoursrecords in meerdere extreme lange afstands triathlons.

Trekking op ski’s door winters Sarek (Zweden)

Great Himalayan Trail High route crossing in Nepal per mountainbike.


Via onze sportbegeleiding hebben we ervaring met het trainen op hartslag, periodisering, hartslag-variabiliteit, (sport)voeding, mental coaching , (wedstrijd)voorbereiding en time management.

Daarnaast hebben we via ons werk als trainer en gids in onze reizen ervaring met groepen en groepsprocessen, tochtenplanning en materialen en functioneren in extreme omstandigheden (hoogte, warmte/kou, nachten doortrekken en jetlags).

We praten hier graag over en trekken de paralellen met het bedrijfsleven en het gewone leven met leuke to-the-point anekdotes en schitterend beeldmateriaal. Heb je interesse in één of meerdere van deze onderwerpen en mogen we jou of je team aan de hand hiervan iets leren of vooruit helpen? Dan kan een lezing van ons een extra zetje in de goede richting geven.