Wil jij sterker dan ooit worden door je mentale prestatie te verbeteren?


MSA coach Karin Sloove heeft een videoboodschap voor je! 

Wij helpen jou om als gedreven sporter het maximale uit jezelf te halen

Kun je een handje hulp gebruiken bij de volgende situaties?


Beter presteren én meer genieten

Overwinnen van dipjes en moeilijke momenten

Omgaan met wedstrijdspanning

Focussen op je eigen voorbereiding en prestatie

Evalueren, reflecteren en relativeren

Grenzen verkennen en verleggen

Betere balans tussen sport en je leven

Intrinsieke motivatie ontdekken en gebruiken

Uitstelgedrag rondom je trainingen overwinnen

Omgaan met teleurstellingen en blessures

Minder twijfelen aan jezelf of je eigen kunnen


Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

 


 

Hoe werkt het?

MSA coaching biedt een zesweeks online coachingsprogramma aan (1 uur per week) waarin we jou helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Dit programma is gebaseerd op de Mind5® M.E.T.H.O.D. ©

Het programma wordt toegespitst op jouw doelen en wensen, waarbij de vaste elementen vertaald worden naar jouw eigen context. In dit programma combineren we sport, mentale training, coaching en zelfreflectie en geven we je diverse opdrachten voor thuis.

Na het afronden van het programma heb je niet alleen inzicht gekregen in jouw reactie op prikkels en stress, maar heb je vooral ook de vaardigheden geleerd die je nodig hebt om zelf stappen te blijven zetten om daar op een goede manier mee om te gaan. Zo blijf je leren en verbeteren, ook nadat je het programma hebt afgerond!
 

 

Over mij

Mijn naam is Karin Sloove en ik ben mede-oprichter van het trainings- en coachings bedrijf Mijn Sport Avontuur. Met dit bedrijf trainen en coachen mijn partner en ik al meer dan 5 jaar amateur atleten die een uitdaging buiten hun comfort zone niet uit de weg gaan.

Jarenlang heb ik stressvolle baan als risicomanager en systems engineer gecombineerd met prestatiegericht sporten op hoog niveau. Ik heb me gekwalificeerd voor het WK triathlon op Hawaii, heb me daarna gespecialiseerd in ‘extreme’ triathlons en in 2017 heb ik zelfs in oranje tenue mogen starten voor het nederlands team op het WK Trailrunning!! Op sportief vlak heb ik intussen meerdere trainersopleidingen gevolgd. Dit is een tijd geweest waarin ik een grote interesse voor de mentale aspecten van presteren maar ook maximaal genieten heb ontwikkeld.

In 2018 ben ik samen met mijn partner naar Spanje geëmigreerd. Sindsdien is presteren vervangen door 'ervaren', met grensverleggende expedities zoals een ‘world first’ poging om de Himalaya in Nepal per mountainbike te doorkruisen en het gidsen van winterexpedities boven de poolcirkel. Ondanks dat ik van al die ervaringen ontzettend heb genoten en onwijs veel heb geleerd, is het echt niet altijd alleen maar fantastisch geweest. Ik heb me rot gevoeld, me afgevraagd waar ik mee bezig was of waarom ik ooit had bedacht dat ik het leuk zou vinden. Er zijn momenten geweest dat ik verschrikkelijk in de put zat, en momenten waarop ik me de koningin van de wereld voelde. Dit heeft me ertoe gebracht om me, behalve het leren van mijn eigen ervaringen, serieus te verdiepen in de mentale vaardigheden die nodig zijn om je aan te passen aan veranderende en uitdagende omstandigheden. Met als doel om te leren hoe iedereen zijn eigen Optimal Performance Level kan bereiken!